[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”3/4″]

Vår seminariedag har temat ”Kommunikation, Ledarskap och Effektivitet”. Vi presenterar fyra seminarier under dagen och du är välkommen att vara med hela dagen, delar av dagen eller ett enstaka seminarium, läs mer om de olika seminarierna här nedanför.

Alla seminarierna är designade för att fördjupa förståelsen för hur viktigt det är att du utvecklar din kommunikativa förmåga. Det är den förmågan som ger dig de resultat du har. Om du vill ha ”nya” resultat så behöver du utveckla nya sätt att kommunicera. Som ledare är din kommunikationsförmåga alltid extra utmanad.

Du kommer få ny kunskap, prova på olika kommunikationsstilar, förstå hur du kan kommunicera så att ditt budskap alltid når fram samt få tillgång till ny kunskap om hur hjärnan fungerar och hur du kan använda det för att att leda både dig själv och andra.

Eventet hålls på Västmannagatan 15 i Stockholm, det är kostnadsfritt för alla föranmälda att delta och vi kommer att bjuda på fika med kaffe och tilltugg. Välkommen till en spännande och lärorik seminariedag!

08.30 – 10.00 Jobba hjärnsmart och bli mer effektiv!

Vi vet idag mer om våra datorer och hur vi ska hantera dem än vad vi vet om hur hjärnan fungerar och hur vi bäst använder hjärnans kapacitet. På det här seminariet berättar vi om hur du kan öka din effektivitet genom att planera och arbeta utifrån dagens kunskap om hjärnan.
Vi kommer ta upp varför hjärnan ibland har svårt att komma ihåg, hur du kan träna ditt fokus, vikten av rutiner, att spara hjärnans energi till det som är viktigt, vad kreativitet är en funktion av och vad som händer med hjärnan när du blir stressad. Du kommer få kunskap som gör att du direkt ändrar beteenden som inte är fungerande och du kommer ha en helt ny förståelse för vikten av att jobba med hjärnan istället för att motarbeta den.

10.30 – 11.30 Relation – inspiration eller problem

Kan vi umgås och jobba bra ihop trots våra olikheter?
Seminariet syftar till att människor i stället för att bli irriterade över varandras olikheter kan utnyttja varandras styrkor. Deltagarna får kunskap om beteendemönster, kommunikationsstilar, stressreaktioner samt en ny förståelse för konflikters uppkomst och hur de kan hanteras. Allt för att kraftfullt och effektivt kunna samverka med andra.

13.00 – 14.00 Att kommunicera kraftfullt som ledare och få andra med dig!

Att vara kraftfull som ledare handlar om att kunna kommunicera med alla människor på ett sätt som når fram. Att anpassa sättet att framföra sitt budskap till mottagarens förutsättningar att förstå. Hur du går tillväga för att göra det kommer vi gå igenom i det här seminariet och du kommer få prova på några övningar för att se hur du kan utveckla din kommunikativa förmåga. Det handlar om att tala och lyssna och med god kunskap om dessa modeller så kommer du kunna kommunicera på ett sätt som får andra med dig! Om du tidigare har gjort en DISC/IDI/IPU eller liknande beteendeanalys så är det här ett nästa steg som du inte ska missa.

14.30 – 15.30 Coachande ledarskap – förhållningssättet som är här för att stanna!

Om du är intresserad av att utveckla din organisation genom att utveckla människorna i organisationen så är det coachande ledarskapet ett fantastiskt förhållningssätt med en mycket användbar verktygslåda. Vi kommer i det här seminariet belysa både vad förhållningssättet innebär samt vilka verktyg som du bör ha kunskap om för att kunna utöva ett coachande ledarskap samt i vilka situationer och med vilka medarbetare som det passar bäst.

Vi återkommer med datum om vårens seminariedagar

Om du av någon anledning får förhinder att komma ber vi dig att meddela oss detta via e-post.

 

TIPSA DINA VÄNNER OM SEMINARIEDAGEN

[/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/4″]

Hillevi Cederberg är en rutinerad och krävande ledare. Det vinner du på!

FAKTA OM DAGEN


Seminariedagen
Längd: en hel dag
Pris: helt gratis
Plats: Västmannagatan 15

[/vc_column][/vc_row]